
Формування команди в HoReCa
На вебінарі ви отримаєте ключові навички, необхідні для формування та розвитку команди в HoReCa в сучасних умовах, методичні матеріали, широкий спектр практично напрацьованого матеріалу, документів та інструментарію.
Питання
На курсі розглянемо 6 тем для здобуття ключових навичок, необхідних для формування та розвитку Команди в сучасних умовах:
- Модуль 1. «Як знайти та обрати «своїх» людей».
- Модуль 2. «Ефективна адаптація: як адаптувати новачка».
- Модуль 3. «Як ставити завдання та делегувати».
- Модуль 4. «Матеріальна та нематеріальна мотивація: як мотивувати у період змін?».
- Модуль 5. «Корпоративна культура: як залучати працівників».
- Модуль 6. «Документальний супровід».
Вас очікують понад 100 технік та інструментів для роботи з Командою в сфері HoReCa від Ольги Добровольської, засновника та керівника HR-агентства Red Berry. Після закінчення курсу ви отримаєте відеозапис вебінару, презентаційно-методичні матеріали, а також широкий спектр практично напрацьованого матеріалу, документів та інструментарію.
Умови
Участь безкоштовна для учасників-представників МСП HoReCa.
Реєстрація для участі у зустрічі за за посиланням
Організатор
Захід організовано Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
У випадку можливих запитань прохання телефонувати нам (056)374-94-10 (12) або писати на [email protected].
КОНТАКТИ АДМІНІСТРАТОРА ПОДІЇ
Контакти адміністратора події
- Дніпропетровська торгово-промислова палата+380563749413[email protected]