Формування команди в HoReCa

Де проводиться?Місто: Online
ДатаКоли? з 6 липня 2021 по 8 липня 2021ОрганізаторОрганізації: Дніпропетровська торгово-промислова палата

На вебінарі ви отримаєте ключові навички, необхідні для формування та розвитку команди в HoReCa в сучасних умовах, методичні матеріали, широкий спектр практично напрацьованого матеріалу, документів та інструментарію.

Питання

img

На курсі розглянемо 6 тем для здобуття ключових навичок, необхідних для формування та розвитку Команди в сучасних умовах:

  • Модуль 1. «Як знайти та обрати «своїх» людей».
  • Модуль 2. «Ефективна адаптація: як адаптувати новачка».
  • Модуль 3. «Як ставити завдання та делегувати».
  • Модуль 4. «Матеріальна та нематеріальна мотивація: як мотивувати у період змін?».
  • Модуль 5. «Корпоративна культура: як залучати працівників».
  • Модуль 6. «Документальний супровід».

Вас очікують понад 100 технік та інструментів для роботи з Командою в сфері HoReCa від Ольги Добровольської, засновника та керівника HR-агентства Red Berry. Після закінчення курсу ви отримаєте відеозапис вебінару, презентаційно-методичні матеріали, а також широкий спектр практично напрацьованого матеріалу, документів та інструментарію.

Умови

img

Участь безкоштовна для учасників-представників МСП HoReCa.

Реєстрація для участі у зустрічі за за посиланням

Організатор

img

Захід організовано Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

У випадку можливих запитань прохання телефонувати нам (056)374-94-10 (12) або писати на [email protected].

КОНТАКТИ АДМІНІСТРАТОРА ПОДІЇ

Контакти адміністратора події