
Впровадження ресурсоефективного ощадливого виробництва в промисловості та HоReCa
Онлайн курс базуватиметься на реальних кейсах енергоефективності у готельно-ресторанному бізнесі, харчовій промисловості, торгівельній сфері, машинобудуванні та хімічній промисловості тощо.
Призначення
- Як керувати змінами, впроваджуючи ефективне та ощадливе виробництво.
- Де завжди є резерви для заощаджень і як швидко побудувати систему виявлення та впровадження областей для вдосконалення
Про це та інші нюанси ресурсоефективності та ощадливого виробництва розкажуть спікери дводенного вебінару «Впровадження ресурсоефективного ощадливого виробництва в промисловості та HоReCa», що відбудеться 27-28 травня на платформі Zoom.
Напрямки
- Глобальні проблеми зростання та принципи розвитку економіки
- Ресурсоефективність підприємства
- Принципи ресурсоефективного виробництва та досвід інших країн для МСП
- Принципи та приклади обстежень підприємств
- Ресурсоефективні рішення: методичні підходи до розробки
- Економіку ресурсоефективності та її реалізацію
- Концепцію та інструменти ощадливого виробництва
- Про процеси, де завжди є резерви для заощаджень: холод та вентиляція, опалення
Організатор
Навчання організовано Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
КОНТАКТИ АДМІНІСТРАТОРА ПОДІЇ
Контакти адміністратора події
- Дніпропетровська торгово-промислова палата+380563749413[email protected]