
Безкоштовний курс теорії професійного сироваріння для бізнесу
Суть бізнес-можливості
Спільна освітня програма від британської Academy of Cheese та Procheese Академії за підтримки Швейцарії для українських сироварів запрошує сироварний бізнес, який на ринку не менше року, долучитися до онлайн-курсу від топового експерта галузі Пола Томаса. Навчання складатиметься з трьох ґрунтовних лекцій раз у місяць.
Доступ
ДАНА ІНФОРМАЦІЯ ДОСТУПНА ДЛЯ ЗАЛОГІНЕНИХ ПЕРСОН
Вхід у систему
Інші бізнес-можливості
-
Грант для підприємців сфери громадського харчування
Доки актуально?Коли? до 23 жовтня 2023Благодійний Фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду Kurator оголошує конкурс «Роби Своє» для бізнесу сфери Horeca. Ініціатива спрямована на підтримку сталого розвитку підприємництва у сфері громадського харчування як відповідь на негативні економічні наслідки війни в Україні шляхом надання мікрогрантів для подальшого започаткування, масштабування та/або релокації існуючого малого та середнього бізнесу.
В межах проєкту експерти оберуть від 10 переможців, які отримають до 100 000 гривень на власну справу.
-
Буткемп та грошові призи для агріфуд стартапів
Доки актуально?Коли? до 4 жовтня 2023Безкоштовна онлайн-програма підтримки підприємницьких талантів у сфері Agri Food для українців, які бажають розвивати бізнес-ідеї та втілювати їх у життя.
-
Безкоштовна розробка комунікаційних стратегій та SMM-супроводу для МСП
Доки актуально?Коли? до 15 грудня 2023Проєкт триватиме 8 місяців, протягом яких 30 малих та середніх офіційно зареєстрованих в Україні бізнесів, отримають безкоштовні індивідуальні комунікаційні стратегії для соціальних мереж та навчаться їх втілювати. Для кожного учасника передбачається робота з експертами Svitlo Agency протягом двох місяців.
-
Грант на розвиток експорту для агропідприємств від USAID АГРО
Доки актуально?Коли? до 18 жовтня 2023Програма USAID АГРО планує надати до 22 650 000 грн. співфінансування для трьох проєктів, щоб розширити доступ до міжнародних ринків для українських виробників продуктів харчування. Заявник повинен співфінансувати не менше 15% від загального бюджету проєкту.